Zoki Online Forum

Hardware => Periferija i dodatni uređaji => Autor teme: renata6 - 14 Veljača, 2009, 16:05:46Naslov: slušalice
Autor: renata6 - 14 Veljača, 2009, 16:05:46
Kupila sam slušalice sa mikrofonom koje namjeravam koristiti za Skype 4.0.0.206 koji sam skinula neki dan. Prije sam imala stariji Skype i druge slušalice i nikad nisam imala problema. Neko vrijeme nisam koristila Skype i sad mi je opet potreban pa sam skinula novu verziju, priključila slušalice i eto problema.
Ja na slušalice čujem sve zvukove, od sugovornika na Skypeu do muzike sa Winampa, ali mene ne čuje nitko. Probala sam opet priključiti stare slušalice misleći da je problem u novim slušalicama, ali je problem ostao. Mene nitko ne čuje. Šta da provjerim u postavkama, šta mi je promaklo? I kamerica super radi, ne može biti bolje. Jedno vrijeme sam koristila i stolni mikrofon i bilo je o.k. Šta se sad promjenilo da me ne čuju.
Napominjem da nisam jedini korisnik mog kompjutera pa je moguće i da je netko od moje obitelji kliknuo negdje gdje ne treba, ali ne mogu ugledati gdje.
Molim za pomoć !
 
Najsrdačniji pozdrav uz molbu za brzi odgovor,
 
Renata


Naslov: Odg: slušalice
Autor: Zoki - 16 Veljača, 2009, 01:04:38
Potrebno je provjeriti postavke mikrofona....Start-Control Panel-Sounds and Audio Devices...na kartici Volume klik na Advanced..pa provjeriti da mikrofon nije smanjene glasnoće ili na Mute

ako se ne vide postavke mikrofona onda ih treba uključiti na options-properties pod input audio uređajem


Naslov: Odg: slušalice
Autor: renata6 - 16 Veljača, 2009, 08:41:57
Mislim da sam to već provjerila, ali evo opet ću. U svakom slučaju hvala na odgovoru.